8 Şubat 2009 Pazar

Gay Life

Bazen inanıyorum sapıklık diyenlere. Yukarıdan biri verecek şimşeği, helak olacağız biz günahkâr güruh. Dünyayı huzur kuşatacak.

Aylar sonra da olsa, bir kez daha haklı çıkmanın üzücü gururunu yaşıyorum. Boktan bir gurur bu, insanın içine sıkıntı sokan cinsten.

Küçükken, gay tanışma sitelerinde 30+ abiler hep sadece "seks" arayanlardı. Yıllar bilgelik getiriyor anlaşılan. Bu saçmalığın içinde bir "gerçek" olmadığını, bunun puslu yalanlarla donanmış rezil bir hayat olduğunun farkına varmış, günahın tadına varmaya çalışıyorlardı demek.

Gay dediğin iyi rol yapar. "Seviyorum" der, yersin. Yalan dolan işte.

Gay life denen bu sosyokültürel yapı... Sokayım kültürüne.

5 yorum:

кα¢αкgαу dedi ki...

hay ağzına sağlık sokmuşum bu kültüre.ne kültür ama!

Nakhar dedi ki...

karanlık sokaklarda kültür aranmaz ki zaten :s Arkadaş çevresinden bulmaya çalışacaksın internet ortamı %0,1 iyi çıkabilr :s

Adsız dedi ki...

huh :S

wecarealot dedi ki...

Esasen bu aşk, sevgi vs arayarak bulunacak cinsten bir şey değil. Aramıyorum da. Ama internetten tanışıp arkadaş olduğum, sonra da aşık olduğum, hatta birlikte olduğum birkaç kişi oldu (ne yazık ki... keşke tek bir kişi olabilseydi...)

Arkadaş çevresi de doğal yollardan edinilemiyor ne yazık ki, yine interneti kullanmak gerekiyor.

Kötü olan, bu tanışıp arkadaş olmayı becerebildiğim, sonra da birlikte olmayı beceremediğim kişilerle doğal yollardan tanışmamız ihtimali de oldukça yüksekti, senin benim gibi insanlar. Kötü kişiler de değiller; ama çoğumuzun başına gelen, "yalnızlığın dürtüp durmasıyla ilk gördüğüne yapışma" güdüsü yanıltıyor insanı, belki ben de yanıldım böyle.

Ucandepikçim, yorumunu biraz açar mısın benim için, lütfen? :)

Nakhar dedi ki...

bir gün doğru kişinin karşına çıkacağı inancını yitirme yeter ki... hazır olduğunda (her ne kadar hayal gibi gözükse de) o kişi seni bulur... :)